fb-pixel

IMPACT kolekcia zajtrajška

Kolekcia produktov vyrobená z recyklovaných materiálov (rPET a bavlna), využívajúca moderné spôsoby doloženia preukázateľne recyklovaného pôvodu. 

Kolekcia IMPACT:

  • Ponúka transparentnú možnosť sledovania recyklovaného pôvodu (od začiatku do konca)
  • Poskytuje overené tvrdenia o vplyve (úspora vody)
  • Z výťažku z každého predaného výrobku z kolekcie IMPACT prispievame 2% na iniciatívu Water.org
  • Trúfnete si s istotou garantovať recyklovaný pôvod produktu? S overenou kolekciou IMPACT MÔŽETE!

KONIEC FALOŠNÝCH TVRDENÍ

Trúfnete si dôverovať všetkým tvrdeniam o ekológii? Veríme, že ekológia je primárne o transparentnosti. Cieľom novej kolekcie IMPACT je ukončenie pochybných tvrdení ohľadom ekológie a poskytovanie len podložených a plne transparentných informácií, ktoré je možné garantovať. V tomto ohľade sme priekopníci a nastavujeme nové štandardy. Kolekcia IMPACT je rad produktov, ktoré sa zameriavajú na pozitívny vplyv v znižovaní spotreby vody.

POZITÍVNY VPLYV NA ZNIŽOVANIE SPOTREBY VODY. PREČO VODA?

Problematika vody je celosvetovou témou. Počnúc topiacimi sa ľadovcami, cez vyprahnuté oblasti, až po nedostatok pitnej vody. Do roku 2025 sa odhaduje, že až 50% obyvateľstva bude čeliť problému zvanom “water stress”, t.j. chýbajúca okamžite dostupná voda. Voda je naviac pre všetkých hmatateľným a zrozumiteľným problémom.

AKO JE MOŽNÉ POZITÍVNE OVPLYVŇOVAŤ ZNIŽOVANIE SPOTREBY VODY?

Popri uváženejšej osobnej spotrebe vody každého z nás, nemalé množstvo vody je možné ušetriť ekologickou výrobou každodenných produktov. Využívaním recyklovaného polyesteru a bavlny sú ušetrené tisíce litrov vody. Vďaka špeciálnej technológii AWARE™ využívajúcej moder

né spôsoby skenovania a technológiu blockchain, ktorá poskytuje preukázateľné dôkazy o ekologickom pôvode materiálu, je možné tvrdeniam plne dôverovať.

KOMPLETNÁ PONUKA PRODUKTOV IMPACT

LETÁK KOLEKCIE IMPACT

Obrázok