fb-pixel

IMITRENDY SÚ TRENDY!

Je tu nový katalóg so 4 stovkami noviniek a produktov s neopozeraným dizajnom, a s technologickými aj eko vychytávkami. Reklamné a darčekové predmety, ktoré však spĺňajú to podstatné - sú užitočné. Skrátka, IMI je trendy!

iMiTrendy je katalóg, ktorý ponúka naozaj inšpirujúce a osviežujúce chvíle. Je výberom z tisícov našich reklamných predmetov a darčekov podľa spomínaných kritérií, a to rozdelených na viac ako 180 stranách do 11 rubrík. Pozrime sa na prvých päť:

Eko - na stranách 4 až 17 nájdete 27 položiek pre cieľové skupiny, ktoré nielen ctia zásady spoločenskej zodpovednosti firiem, ale chcú aj smart a cool predmety. Práve také sú aj funkčné odevy značky Stedman, vyrobené z recyklovaných plastových fliaš, papierové guľôčkové pero Tibano s detailmi, kde súčasťou sú kávové šupky, alebo šnúrka na krk Buradaj, vyrobená z kukurice. Eko však pristane aj predmetom z trvanlivých plastov, ktoré je možné používať opakovane po dlhú dobu, a potom ich zveriť triedenému odpadu. Takým produktom je napr. polyesterové vrecko na ovocie a zeleninu Pomara.

Voľný čas - 57 parádnych kúskov na Vás čaká na str. 18 - 47. Rubriku sme zamerali hlavne na všestranné zabezpečenie pitného režimu, pretože voľný čas trávime väčšinou aktívne. Zo širokej škály termohrnčekov, termosiek, ekohrnčekov, ploskačiek a športových fliaš upozorníme napr. na termosku s jednoduchým, ale veľmi elegantným dizajnom Fagasta. Displej na viečku po dotyku ukáže teplotu nápoja, a s bielou farbou termosky vytvára pôsobivý kontrast. Hneď nad ňou nájdete lahôdku pre individualistov - malú a štíhlu vreckové termosku Tampiko s objemom 250 ml a v štyroch farebných variantoch.

Domácnosť - od stránky 48 do stránky 65 je výber z 36 položiek pre domácnosť. Súčasťou každej domácnosti je aj odpadkový kôš, ale s ohľadom na účelnosť a elegantnosť týchto pomocníkov v ňom určite neskončí žiadny. Ťažko odolať keramickej dóze na maslo Manses v retro štýle, rovnako ako hi-tech a eko zapaľovaču Maizuru značky Vanilla Season. Od nej v rubrike nájdete aj ďalšie predmety, kde luxusnou čerešničkou prehliadky je zapaľovač Pierre Cardin Electric v nadčasovom dizajne a v matnej šedej farbe.

Náradie - tu je na str. 66 - 77 celkom 23 nenahraditeľných pomocníkov do amatérskych aj profi dielní, pre domácich majstrov aj skutočných remeselníkov, ale aj pre vodičov áut. Pripomíname multifunkčnosť ako dôležitú vlastnosť mnohých reklamných a darčekových predmetov, ktorú nájdeme aj u náradia. Čo tak tri nože značky Victorinox so 7, 9, eventuálne 12 funkciami? Alebo multifunkčné pracovné svetlo Hermosilo ako zástupca svietidiel a bateriek v rubrike, vrátane Delgady značky Schwarzwolf Outdoor s piatimi režimami svietenia?

Rozdávačky - 25 drobností od strany 78 do str. 89 presne reprezentuje pravdu, že veľký nápad možno vtlačiť tiež malému kúsku hmoty. To sa týka ako výberu kľúčeniek, príveskov a šnúrok, tak hračiek pre deti či hier v tejto rubrike.

Z jedenástich kapitol sme Vám predstavili prvých päť. Na zostávajúce sa pozrieme nabudúce, avšak Vy môžete byť v predstihu pri ďalšom listovaní katalógom iMiTrendy. A tiež sa tešiť na jeho tlačenú verziu, o ktorú požiadajte svojho obchodného zástupcu. No a spolu s nami môžete vyzerať druhý hlavný katalóg s 3DR evergreenmi a katalógovými položkami.

Obrázok