fb-pixel

NA DIAĽKU, AJ TAK SPOLU!

NA DIAĽKU, AJ TAK SPOLU!
 

S ohľadom na karanténu sa rádovo zvýšila potreba informačných a komunikačných technológií. Sú prepojené domácnosti, žiaci s učiteľmi, pacienti s lekármi, ale aj svet biznisu a politiky. A mnohí zisťujeme, čo všetko nám k lepšiemu on-line kontaktu chýba. Majme na pamäti, že kto rýchlo dáva, dvakrát dáva. Cez tisíc položiek ICT je pripravených!

A výber reklamných predmetov pre PC a mobil je naozaj široký:

Kryty na webkameru, powerbanky všetkého druhu (multifunkčné so svetlom a karabínou, vodotesné, solárne, ako antistresová hračka, bezdrôtové, retro, v cestovnej súprave s autonabíjačkou a USB káblom, ...), nabíjacie káble (aj ako šnúry na kľúče), reproduktory, USB flash disky, adaptéry do autozásuvky, magnetické aj gravitačné držiaky na mobil do auta, opierky a stojančeky na mobil (aj nabíjacie), nabíjacie podložky, nabíjačky do auta, myši (ergonomické, bezdrôtové), puzdrá a obaly, nabíjačky (solárna, bezdrôtové ), rozbočovače, slúchadlá, smart hodinky, okuliare na virtuálnu realitu, selfie tyče a monopody, wi-fi kamery a objektívy na mobily, ... produkty prísne hi-tech alebo s komponentmi z prírodných materiálov, mnohé multifunkčné, mnoho noviniek aj v bezdrôtovom prevedení , štýl, vkus, imidž, dizajn, ...

Pozrime sa na niektoré dôležité kategórie podrobnejšie.

Power banky - v ponuke ich máme už od roku 2014, kedy sme o nich v Aktualitách informovali prvýkrát. V súčasnosti sú k výberu takmer štyri stovky položiek v čele s unikátnymi produktmi značiek Schwarzwolf Outdoor a Pierre Cardin, a to v multifunkčnom prevedení s ohľadom na zameranie ich cieľových skupín. Luxus v podobe konferenčnej zložky Pierre Cardin Sorbonne je toho dôkazom. Aj mnoho ďalších položiek tejto kategórie je vhodných pre obchodných partnerov ako manažérske darčeky, hoci budú viac využité po uvoľnení režimu karanténnej izolácie.

Slúchadlá a reproduktory - či už v klasickej káblovej alebo bezdrôtovej podobe či v bluetooth prevedení, cez tristo položiek uspokojí používateľa pri dlhých hodinách pri PC alebo notebooku. Ak sa pri epidémii odporúča skôr pobyt doma a v malých bytoch je viac ľudí, slúchadlá zabezpečia, že ostatní nebudú rušení hudbou, filmom či on-line výučbou detí, alebo pracovnou komunikáciou rodičov. Bezdrôtové reproduktory majú dosah až 10 m, čo je prípad aj hi-tech vychytávky s bezdrôtovou nabíjacou podložkou, schopnou nabiť akékoľvek kompatibilné zariadenie.

K tabletu a mobilu - psychológovia radia rodičom, aby po on-line výučbe alebo spracovaní domácich úloh zadaných na webe školy, malo dieťa čas aj len na seba. Čo pre dnešnú mladú generáciu znamená šikovný mobil alebo tablet, vieme. Zo stoviek doplnkov - puzdrami počínajúc, cez napájacie káble či stojančeky a držiaky a selfie tyčami končiac - pre potomkov Vašich obchodných partnerov výber je. A pri cool dizajne nebývajú ani drahé, ako napríklad Šošovka s efektom rybieho oka.

USB flash disky - malý, ale praktickým využitím aj reklamným efektom veľký predmet sme vychvaľovali v ôsmom diely komoditného seriálu už pred štyrmi rokmi. Vtedy sme pripomenuli prieskum Advertising Specialty Institute, že 90% obdarovaných si "fleshky" ponechá práve kvôli jej účelnosti.

Doba je hektická a triedi podstatné od nepodstatného. Čo dnes vieme už jednoznačne, že ICT nadobudnú ešte väčší význam. Pretože nám všetkým pomohli v čase krízy. Darujte, čo pomáha aj na diaľku, aby ste k svojim cieľovým skupinám mali bližšie za všetkých okolností.

Obrázok